SPOŠTOVANE KUPCE IN OBISKOVALCE NAŠE SPLETNE STRANI OBVEŠČAMO DA NAŠA DELAVNICA IN SPLETNA TRGOVINA ZARADI ZIMSKIH POČITNIC NE BO OBRATOVALA OD 17. 2 - 24. 2. 2018

AKCIJA TA TRENUTEK

Kontakt

PAJK KLOBUKI "since" 1927 - ZA VAS IZDELUJEMO KLOBUKE ŽE 90 LET 

 

 

NOVOST :

EKSLUZIVNA PERSONALIZACIJA KLOBUKA - Klobuk lahko izdelamo PO ŽELJI z lično tiskano notranjo etiketo z zlatim napisom (vašimi začetnicami, kratkim imenom/napisom, posvetilom). Pri klobukih s tremi zvezdicami in pri klobukih po naročilu je ta dodatna opcija brezplačna. Pri ostalih klobukih vam zaračunamo dodatnih 5 evrov po klobuku.

DARILNI BONI - Poljubno vrednost izberite sami. Dve možnosti plačila, preko TRR na podlagi predračuna ali pa po povzetju. Za naročilo bonov pošljite sporočilo preko našega "Povpraševanje" zgoraj!

POSEBNA PONUDBA

VELIKE ŠTEVILKE PO NAROČILU - Izdelujemo številke oglavja ki jih redko najdete v ponudbah izdelovalcev klobukov; številke 62, 63, 64, 65, 66, 67.

KLOBUKI PO NAROČILU - Po naročilu izdelujem vse vrste klobukov, potrebujem sliko, fotografijo ali opis klobuka. 

KLOBUKI NARODNE NOŠE, FOLKLORA - Izdelujem klobuke za folklorne skupine. Pri tem uporabljam knjigo Janje Žagar- Pokrivala (Zbirka Slovenskega Etnografskega muzeja), poleg njene knjige pa še veliko ostalih.

OBVESTILA

VINTAGE PAJK KLOBUKI - Iščemo stare/vintage PAJK. Pošljite nam sliko na naš email naslov. V primeru da ustreza našemu iskanemu opisu vas čaka lepo presenečenje! Vaš stari klobuk vam zamenjamo za novega po dogovoru.

PAJK KLOBUKI so "ZELENI"- iščemo vse ideje za ekološke rešitve in izboljšave pri naši proizvodnji. Pošljite nam vaše ideje, čaka vas lepo presenečenje če vam idejo odobrimo!

ELEKTRIČNA ENERGIJA IZ OBNOVLJIVIH VIROV - PAJK KLOBUKI, ponosni in zadovoljni zaradi pridobitve certifikata:

PAJK KLOBUKI so "SLOVENSKI" - pri naši proizvodnji ne uporabljamo cenenih uvoznih pol-izdelkov in stremimo da bo v bližnji bodočnosti naš klobuk v veliki večini narejen samo iz slovenskih surovin. Želimo si sodelovati s slovenskimi podjetji ki uporabljajo slovenske surovine. Pošljite nam ponudbo za vaše surovine in polizdelke ki jih lahko uporabljamo pri izdelavi klobukov, (VREČKE, ŠKATLE/EMBALAŽA, itd.). 

Povpraševanje: pajk.klobuki@siol.net