ZNIŽANJE-AKCIJA

Kontakt

PAJK KLOBUKI "since" 1927 - ZA VAS IZDELUJEMO KLOBUKE ŽE 90 LET 

Sergej Pajk (Pajk Klobuki)

od 16. 06. 2014 (dodeljeno s strani MINISTRSTVA ZA KULTURO RS)

NOSILEC ENOTE ŽIVE DEDIŠČINE EID: 02-00036

in nosilec cetrifikata (št. 7353-03/12) rokodelstvo art & craft SLOVENIJA:

NOVOSTI:  

EKSLUZIVNA PERSONALIZACIJA KLOBUKA

V klobuk vam lahko natisnemo lično notranjo etiketo z zlatim tiskom na črn satenski trak : inicialke, znake, ime in priimek, posvetilo, verz itd. Širina etikete je 3,5 cm. Dolžina največ 20 vrstic, cca 7 cm v višino. Pri klobukih s tremi zvezdicami in pri klobukih po naročilu je ta dodatna opcija brezplačna. Pri ostalih klobukih vam zaračunamo dodatnih 5 evrov po klobuku. Etiketa je v resničnosti veliko lepša kot spodaj na sliki, saj je zlata barva kot sijaj prave pozlate.

   

DARILNI BONI 

Poljubno vrednost izberite sami. Dve možnosti plačila, preko TRR na podlagi predračuna ali pa po povzetju. Za naročilo bonov pošljite sporočilo preko našega "Povpraševanje" zgoraj!

POSEBNA PONUDBA

VELIKE ŠTEVILKE PO NAROČILU - Tradicionalno je pri izdelavi klobukov največja velikost v redni prodaji številka 61. Pri nas izdelujemo tudi številke oglavja ki jih redko najdete v ponudbah izdelovalcev klobukov; to so številke 62, 63, 64, 65, 66, 67.

KLOBUKI PO NAROČILU - Po naročilu izdelujem vse vrste klobukov, potrebujem sliko, fotografijo ali opis klobuka. 

KLOBUKI NARODNE NOŠE, FOLKLORA - Izdelujem klobuke za folklorne skupine. Pri tem uporabljam knjigo Janje Žagar- Pokrivala (Zbirka Slovenskega Etnografskega muzeja), poleg njene knjige pa še veliko ostalih.

OBVESTILA

VINTAGE PAJK KLOBUKI - Iščemo stare/vintage PAJK. Pošljite nam sliko na naš email naslov. V primeru da ustreza našemu iskanemu opisu vas čaka lepo presenečenje! Vaš stari klobuk vam zamenjamo za novega po dogovoru.

PAJK KLOBUKI so "ZELENI"- iščemo vse ideje za ekološke rešitve in izboljšave pri naši proizvodnji. Pošljite nam vaše ideje, čaka vas lepo presenečenje če vam idejo odobrimo!

PAJK KLOBUKI so "SLOVENSKI" - pri naši proizvodnji ne uporabljamo cenenih uvoznih pol-izdelkov in stremimo da bo v bližnji bodočnosti naš klobuk v veliki večini narejen samo iz slovenskih surovin. Želimo si sodelovati s slovenskimi podjetji ki uporabljajo slovenske surovine. Pošljite nam ponudbo za vaše surovine in polizdelke ki jih lahko uporabljamo pri izdelavi klobukov, (VREČKE, ŠKATLE/EMBALAŽA, itd.). 

Povpraševanje: pajk.klobuki@siol.net