Kontakt

PAJK KLOBUKI "since" 1927 - ZA VAS IZDELUJEMO KLOBUKE ŽE 90 LET 

NOVOST :

EKSLUZIVNA PERSONALIZACIJA KLOBUKA - Klobuk lahko izdelamo PO ŽELJI z ličnim tiskanim trakom (etiketo) v notranjosti, z vašimi začetnicami ali s krakim imenom/napisom. Pri klobukih s tremi zvezdicami in pri klobukih po naročilu je ta dodatna opcija brezplačna. Pri ostalih klobukih vam zaračunamo dodatnih 5 evrov po klobuku.

DARILNI BONI - Poljubno vrednost izberite sami. Dve možnosti naročanja/plačila, preko TRR na podlagi predračuna ali pa po povzetju. Za naročilo bonov pošljite sporočilo preko našega "Povpraševanje" zgoraj!

POSEBNA PONUDBA

KLOBUKI PO NAROČILU - Po naročilu izdelujem vse vrste klobukov, potrebujem sliko, fotografijo ali opis klobuka. 

KLOBUKI NARODNE NOŠE, FOLKLORA - Izdelujem klobuke za folklorne skupine. Pri tem uporabljam knjigo Janje Žagar- Pokrivala (Zbirka Slovenskega Etnografskega muzeja) 

OBVESTILA

VINTAGE PAJK KLOBUKI - Iščemo stare/vintage PAJK kobuke izdelane pred letom (približno) 1980. Pošljite nam sliko na naš email naslov. V primeru da ustreza našemu iskanemu opisu vas čaka lepo presenečenje! Vaš stari klobuk vam zamenjamo za novega v vrednosti do 100 evro.

PAJK KLOBUKI so "ZELENI"- iščemo vse ideje za ekološke rešitve in izboljšave pri naši proizvodnji. Pošljite nam vaše ideje, čaka vas lepo presenečenje če vam idejo odobrimo!

PAJK KLOBUKI so "SLOVENSKI" - pri naši proizvodnji ne uporabljamo cenenih uvoznih pol-izdelkov in stremimo da bo v bližnji bodočnosti naš klobuk v veliki večini narejen samo iz slovenskih surovin. Želimo si sodelovati s slovenskimi podjetji ki uporabljajo slovenske surovine. Pošljite nam ponudbo za vaše surovine in polizdelke ki jih lahko uporabljamo pri izdelavi klobukov. 

Povpraševanje: pajk.klobuki@siol.net